Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2015-2016
Φάση: 3η (των "16")
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0
Ημερομηνία: Τετάρτη 06/01/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Τηλεοπτική μετάδοση: Ote Sport 1

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46′ Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Bάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (66′ Τσουράκης), Γκόμες (79′ Πάγκαλος), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ανγκούλο.

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Γοδόι (66′ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Μπίτολο, Γκαρσία (73′ Ουσέρο), Μπρίτο (87′ Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Μιχαήλ Δόσης (Αθηνών)
4ος: Κωνσταντίνος Αντωνίου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Δημήτριος Καλύβας (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: 15' Στανισάβλιεβιτς, 85' Σελίν, 93' Βάντερσον / 34' Γοδόι

Αν και σε ακόμα παιχνίδι ο Πλατανιάς είχε την κατοχή, την πίεση και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στον πρώτο αγώνα για τους "16" Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Τζιλβάν είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ενώ σπουδαία ευκαιρία έχασε και ο Γκνιάτιτς στο 20', όταν μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα, λίγο πάνω από το δοκάρι του Μπάρκα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Ανγκούλο έξω από την περιοχή, ενώ στο 71' πάλι ο Ανγκούλο μπήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ στην πιο κλασική ευκαιρία της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.