Header Ads

Header ADS

Ηρακλής: Η αποστολή του αγώνα με Καλλονή

Με την πρώτη, για το 2016, προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής. 

Στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου δεν θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Ζιαμπάρης, ο τραυματίας Καρασαλίδης, ο Σαραμαντάς (ο παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά, δεν θεωρείται ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς και ο Μπουλούτ που παραμένει καθηλωμένος στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας του προβλήματος με την βίζα που αντιμετωπίζει. 

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Λάζαρ, ο οποίος έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για να παίξει ακόμη και ως βασικός στον αυριανό αγώνα, χτύπησε στην χθεσινή προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής, με την κατάστασή του να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες, όπου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.