Header Ads

Header ADS

Ηρακλής: Η αποστολή για ΑΕΚ

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αυριανού προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Όλο το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τα προβλήματα να είναι για μία ακόμη φορά πολλά και σοβαρά για τον "γηραιό".

Εκτός αποστολή έμειναν, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν στον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Περόνε και ο Ρομάνο, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ακούει στο όνομα Δημήτρης Στάμου, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές, θα υποβληθούν το απόγευμα σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Με την λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι για την Αθήνα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.