Header Ads

Header ADS

Μπερμπάτοφ: "Οι βαθμοί μένουν" (videos)

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν για το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" Μπερμπάτοφ, Βίτορ και Μελίσσας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Ο MVP της αναμέτρησης, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι, μίλησε για την σημασία της νίκης, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και τον καινούργιο ρόλο του στην 11άδα

«Νιώθω καλά, αλλά για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα. Τα βραβεία φεύγουν δεν έχουν σημασία, οι βαθμοί όμως είναι αυτοί που μένουν. Βραβείο για μένα είναι το να παίζει καλά η ομάδα. Να αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο. Επίσης το να είσαι υγιής για να παίξεις. Θα ήταν πολύ όμορφο και θα μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους στο τέλος της χρονιάς, να πάρουμε το Κύπελλο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με τον Κλάους. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. 

Πως γίνεται να μην είμαι ευχαριστημένος εδώ; Βλέπω κάθε μέρα τη θάλασσα, δεν έχω κάτι να μου λείπει. Στο ποδόσφαιρο, όμως δε μπορείς να κερδίζεις πάντα, πάντα να παίζεις καλά. Πρέπει πολλές φορές να παίζεις έξυπνα. Δε μπορεί πάντα να είσαι καλός. Όταν δεν είσαι καλός, πρέπει να έχεις την εξυπνάδα και τη δυνατότητα να κερδίζεις τα παιχνίδια. Αυτή είναι η διαφορά στις καλές ομάδες και τις πολύ καλές ομάδες. 

Σίγουρα με τον καιρό, μαθαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα. Σε αυτό το σύστημα, αγωνίζομαι ω δεκάρι και όχι στη θέση που έπαιζα τόσα χρόνια. Προσπαθώ να δω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου και να συνεργαστώ, χρειάζονται και κάποια παιχνίδια για να γίνει αυτό. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις, κάποιες άλλες δεν παίζεις και τόσο καλά και κερδίζεις. Αυτό είναι το σημαντικό, τώρα που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια.»



Ο Μιγκέλ Βίτορ που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα του "δικεφάλου" και το γιόρτασε με νίκη, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια αλλά και το μέλλον δηλώνοντας αναλυτικά: «Είναι ευχάριστο ότι έφτασα τα 100 παιχνίδια, αλλά πιο σημαντικό θα είναι να πάρω έναν τίτλο με την ομάδα. Για το σημερινό παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί. Δε μας άξιζε να είμαστε τόσο πιεσμένοι στο τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς. 

Κρατάμε τη νίκη και τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά. Όπως είπα και πριν, έχουμε κάνει συζητήσεις, είμαστε σε καλό δρόμο, σχετικά με την ανανέωσή μου. Περιμένω και την άποψη του ΠΑΟΚ. Και με το προηγούμενο σύστημα είχαμε προσαρμοστεί και αποδίδαμε σχετικά καλά. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε καλύτεροι. Για έναν παίκτη αυτό δεν έχει σημασία, πρέπει οτιδήποτε ζητήσει ο προπονητής να είναι έτοιμος ο παίκτης να το κάνει.»



Τέλος ο Νίκος Μελίσσας στάθηκε στην άτυχη στιγμή που δέχθηκε το γκολ και τόνισε ότι πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα το λάθος του: «Λάθη συμβαίνουν στη θέση που αγωνίζομαι. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τη δύναμη να τα ξεπερνάς. Αυτό που είχα και έχω στο μυαλό μου, είναι να μην απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου που κάνουν αυτή την προσπάθεια και τον κόσμο. Είχα στο μυαλό μου να βγω για να διώξω τη μπάλα, ο Γιάννης τη γύρισε προς τα πίσω. 

Έγινε αυτό, όμως πέρασε. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που θα κάνω είναι να δω τι έφταιξε και γιατί συνέβη αυτό το λάθος. Από εκεί και πέρα, εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου ξανά, θα προσπαθήσω να δώσω ότι μπορώ. Έχουμε μπροστά μας, μια σειρά από παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε νίκες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.