Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 3-0 (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 3-0 την ΑΕΛ στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 6-0. Σκόρερ της σημερινής νίκης οι Stanisavljevic, Hamdani και Mucam. 

Οι γηπεδούχοι, μόλις στο 14ο λεπτό, είδαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα Aleksantar Stanisavljevic, να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τα "κιτρινομπλέ". Ο Σέρβος εξτρέμ υποδέχτηκε την μπάλα, με ωραία κίνηση πάτησε περιοχή και με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ. 

Στο 28' ήρθε το 2-0 με τον Mucam από αριστερά να δημιουργεί και τον Hamdani να σκοράρει. Ο Αστέρας μπήκε στο 2ο ημίχρονο για να πετύχει και τρίτο γκολ και είχε καλές στιγμές σε σουτ του Mucam στο 54', σε πλασέ εκτός περιοχής του Παπαδόπουλου στο 56' και σε ένα τετ α τετ του Τσοκάνη στο 68', όπου έδιωξε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ. 

Η είσοδος του Mazza έφερε και το τελικό 3-0 με τον Αργεντινό να υποδέχεται γέμισμα του Θεοδωρόπουλου και με πλασέ να περνά την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Με συνολικό σκορ 6-0 ο Αστέρας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2015-2016
Φάση: 3η (των "16")
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 3-0
Ημερομηνία: Τετάρτη 13/01/2016
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Kitoko, Alloco, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (77' Παντελιάδης), Hamdani, Tormena, Stanisavljevic (Mazza 57') , Μucam, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (Γκρόσιος 69').

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Jovanovic, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (Χάμος 61'), Κρητικός, Μαρουκάκης (Κάπος 74'), Μπουντόπουλος (Hoxhalli 61'), Ροβίθης.

Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας)
Α' Βοηθός: Γεωργαράκος Νικόλαος (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Δίπλαρης Αντώνιος (Καρδίτσας)
4ος: Μουρτζάκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφαλληνίας / Ιθάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.