Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Ο 1ος σκόρερ και το κυνήγι των συμμετοχών

Διαβάστε τους αριθμούς και τα στατιστικά του Αστέρα Τρίπολης μετά την χθεσινή νίκη με 3-0 στην Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ, για το κύπελλο Ελλάδας...

#1 Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αστέρα σημείωσε ο Κώστας Γιαννούλης εναντίον της ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου στην Λάρισα.

#1 Πρώτος σκόρερ του Αστέρα στο Κύπελλο Ελλάδας είναι ο Ταξιάρχης Φούντας με 3 γκολ.

#117 αγώνες με την φανέλα του Αστέρα συμπλήρωσαν ο Sankare και ο Κουρμπέλης, οι οποίοι μοιράζονται την 4η θέση του Top 10 και κυνηγούν τον Rogerio Martins που έχει 126.

#2 Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα που κρατά το μηδέν στην άμυνα.

#68 γκολ έφτασε ο Αστέρα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

#0 Αστέρας και ΑΕΛ είχαν αναμετρηθεί ξανά για την 3η φάση του Κυπέλλου στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 στο AEL FC ARENA σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ.

#4 συμμετοχές έφτασε ο νεαρός Βραζιλιάνος Dudu με τον Αστέρα κόντρα στην Λάρισα.

#7 γκολ σε δύο παιχνίδια για τον Αστέρα το 2016. 4 γκολ κόντρα στον Πανθρακικό για την 16η Αγωνιστική της Super League και 3 γκολ με την Λάρισα για το Κύπελλο.

#2 Ο Ταξιάρχης Φούντας σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς μετά το γκολ του κόντρα στον Πανθρακικό για το Πρωτάθλημα σκόραρε και στο Κύπελλο εναντίον της ΑΕΛ.

#2 Το δεύτερο του γκολ σημείωσε ο Mucam τη φετινή σεζόν στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα για το Κύπελλο. Το πρώτο του τέρμα το είχε σημειώσει ξανά σε αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

#381 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην επαγγελματική του καριέρα στον αγώνα με την Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.