Header Ads

Header ADS

ΑΟ Χανιά - Ολυμπιακός 1-4 (video)

Θεμέλια πρόκρισης έβαλε ο Ολυμπιακός στα Χανιά όπου κέρδισε τον ΑΟΧ με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας...

8' 1-0: Η Χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ καθώς με κοντινή κεφαλιά του Γκέσιου. Προηγήθηκε κόρνερ, απομάκρυνση του Καπίνο με τις γροθιές και κεφαλιά - ασίστ του Δεινόπαπα.

22' 1-1: Ο Κολοβός πάσαρε στον Σεμπά κι εκείνος έδωσε στον Καμπιάσο, ο οποίος έκανε προσποίηση για να καταλήξει η μπάλα στον Ερνάνι. Ο τελευταίος με αριστερό φαλτσαριστό (με το εξωτερικό του ποδιού) σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

39' 1-2: Ανατροπή για τον Ολυμπιακό. Ο Κολοβός είναι ο σκόρερ και ο Σεμπά ο παίκτης που έδωσε την πάσα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ελίχθηκε από αριστερά, περνώντας ανάμεσα από δύο αντιπάλους και σουτάροντας διαγώνια με το αριστερό.

86' 3-1: Ο Σεμπά να πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε άδεια εστία.

90' 4-1: Θριαμβευτικό φινάλε για τον Ολυμπιακό με γκολ του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό αριστερό πλασέ.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2015-2016
Φάση: 3η (των "16")
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: ΑΟ Χανιά - Ολυμπιακός 1-4
Σκόρερ: 8' Γκέσιος / 22' Ερνάνι, 39' Κολοβός, 86' Σεμπά, 90' Μανιάτης

Ημερομηνία: Πέμπτη 07/01/2016
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (61' Μπουζούκης), Γκέσιος (77' Μ. Νύκταρης), Δεινόπαπας (46' Λίτα), Ρίκκα.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72' Σάλιακας), Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο (80' Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο (87' Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Δεινόπαπας (44')
Κόκκινες κάρτες: -
Δοκάρια: Πάρντο (54')


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.