Header Ads

Header ADS

ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός 2-0 (video)

Νίκη στην Μυτιλήνη για την Καλλονή, η οποία επικράτησε εν μέσω πολικών θερμοκρασιών του Πανθρακικού με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super league. Καλό ποδαρικό έκανε με την φανέλα της Καλλονής ο Αργεντίνος Λούκας Φαβάλι καθώς στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα πέτυχε το πρώτο του τέρμα. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 19η

Αναμέτρηση: ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός 2-0
Σκόρερ: Φαβάλι (53'), Αναστασιάδης (85')

Ημερομηνία: Σάββατο 23/01/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης
Τηλεοπτική μετάδοση: NS3

Καλλονή: Δαύκος, Βαλιός, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (75' Σπυρόπουλος), Μανούσος (86' Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (69' Μάρκοβιτς).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μέχια, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Μπουγαΐτης (46' Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ντε Σόουζα.

Διαιτητής: Παππάς
Α' Βοηθός: Κουρομπίλια
Β' Βοηθός: Απτόσογλου



Δήλωση του προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς και ο κακός καιρός οδήγησαν σε ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τo πήρε το παιχνίδι η Καλλονή. Είναι μία ανάσα για εκείνη. Για μας τα πράγματα δεν είναι καλά.»

Δήλωση του προπονητή της Καλλονής Νίκου Καραγεωργίου: «Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι που κάποιοι θεωρούν ή θεωρούσαν οριακό. Οριακά είναι για μας όλα τα παιχνίδια. Η νίκη αυτή μας έδωσε μία ανάσα για να προχωρήσουμε. Αγωνιστικά κάναμε προσπάθεια για να κερδηθεί το παιχνίδι. Βάλαμε δύο ωραία γκολ και το κερδίσαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.