Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων 6-1 (videos)

Η Εθνική Αστέγων και η ΑΕΚ έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ανέδειξαν τον κοινωνικό χαρακτήρα του πιο μαζικού λαϊκού κινήματος στον κόσμο. Και πάνω απ’ όλα όλοι μαζί τίμησαν την μεγάλη προσπάθεια αυτών των παιδιών της Εθνικής Αστέγων που μέσω του ποδοσφαίρου δίνουν την καθημερινή μάχη της επιβίωσης αλλά και της κοινωνικής επανένταξης. Ένα ξεχωριστό ματς στην 92χρονη «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΚ τίμησαν με μετάλλια τους συναδέλφους τους της Εθνικής Αστέγων, οι οποίοι ανταπέδωσαν την χειρονομία. Για την ιστορία και μόνο η ΑΕΚ νίκησε 6-1, αλλά το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερο στο ΟΑΚΑ ήταν το γκολ των Αστέγων με πέναλτι! Τα τέρματα του φιλικού πέτυχαν οι Ανάκογλου (10', 11'), Κορδέρο (13'), Βάργκας (27'), Γιαννούτσος (65'), Ταφίλης για τους Αστεγους με πέναλτι στο 72' και ο Φαγιέ στην εκπνοή έκανε το τελικό 6-1.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Βούρας, Τζανετόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Κρισάντους.

Εθνική Αστέγων (προπονητής Γιάννης Κώτσος): Ζαρίφης, Γουαταρά, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιουγκό, Παπαπαναγής, Αγγελής, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπεσού. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καϊάφας, Σοσάρι, Άλβαστ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.