Header Ads

Header ADS

Τα "Ευρωπαϊκά νούμερα" του Αστέρα

Διαβάστε τους αριθμούς και τα στατιστικά στοιχεία μετά τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης στην Πράγα...

Ο Αστέρας ανέβηκε μία ακόμα κορυφή, καθώς με τον αγώνα στην Πράγα εναντίον της Sparta έφτασε τους 23 αγώνες και έγινε η επαρχιακή ομάδα με τους περισσότερους αγώνες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αφήνοντας πίσω του τον ΟΦΗ που έχει 22.

Ο Khalifa Sankare στον αγώνα της Πράγας με την Sparta έφτασε τις 18 συμμετοχές στο EUROPA LEAGUE και παραμένει ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα με τις περισσότερες συμμετοχές, από τους 52 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί από το 2012 και έπειτα στην συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

#9 Μετά από εννιά συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αστέρας δεν σκόραρε στην Πράγα, με προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό να είναι ο αγώνας με την Schalke την 1η Οκτώβρη.

#91 αγώνες συμπλήρωσε ο Braian Emanuel Lluy με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη στον αγώνα με την Sparta και ισοφάρισε τον Pablo De Blasis, μπαίνοντας παράλληλα στο TOP-10 του σχετικού πίνακα.

#99 αγώνες συμπλήρωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος στον αγώνα της Πράγας με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και στην επόμενη συμμετοχή του θα γίνει ο 8ος ποδοσφαιριστής που θα έχει τριψήφιο αριθμό αγώνων.

#111 αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα συμπλήρωσε ο Khalifa Sankare στον αγώνα με την Sparta και έμεινε μόνος στην 4η θέση του σχετικού πίνακα ξεπερνώντας τον Αντώνη Λαδάκη.

#370 λεπτά κράτησε απαραβίαστη την εστία του ο Αστέρας, καθώς δέχτηκε γκολ από τον Brabec στον αγώνα της Πράγας. Προηγούμενος παίκτης που σκόραρε σε βάρος του Αστέρα ήταν ο Πέλκας του ΠΑΟΚ στις 1 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.