Header Ads

Header ADS

Τούντορ: Καλή και συμπαγής ομάδα ο Ηρακλής

Τον Ηρακλή, στο Καυτανζόγλειο στάδιο, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός του "δικεφάλου", Ίγκορ Τούντορ, για την αναμέτρηση στην κάμερα του Novasports...

Για την περίοδο της διακοπής, πως την αξιοποίησε η ομάδα, αλλά και τους προβληματισμούς του ενόψει επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Είναι πάντα δύσκολες οι διακοπές για τις εθνικές ομάδες. Κάποιοι παίκτες δεν παίζουν, κάποιοι παίζουν πολύ, η προπόνηση που κάνουν είναι διαφορετική και δεν είναι μαζί με τους συμπαίκτες τους. 

Υπάρχουν πάντα κάποια προβλήματα. Σταθήκαμε τυχεροί καθώς τα παιχνίδια των δικών μας παικτών τελείωσαν την Δευτέρα. Δουλέψαμε σχεδόν όλη την εβδομάδα μαζί, κάτι που είναι καλό. Θα είμαστε έτοιμοι καθώς είχαμε την δυνατότητα για τρεις, τέσσερις δυνατές προπονήσεις, που είναι πολύ καλό για μένα σαν προπονητή.»

Για το αν υπάρχει διαφοροποίηση των προπονήσεων από τον αρχικό σχεδιασμό και σε ποιο σημείο επικεντρώνει αυτό το διάστημα η ομάδα: «Η φιλοσοφία της προπόνησης είναι σταθερή από την αρχή της σεζόν. Αν θέλεις να έχεις ένταση στο παιχνίδι σου πρέπει και οι προπονήσεις να έχουν ένταση όλη την εβδομάδα. Είμαι χαρούμενος για την προπόνηση που κάνουν οι παίκτες μου. Βλέπω να εφαρμόζουν αυτά που ζητάω και να βελτιώνονται προπόνηση με την προπόνηση, πράγμα το οποίο είναι το πιο σημαντικό»

Για τις επιστροφές των τραυματιών και το επίπεδο ετοιμότητας του, καθώς και για τους τραυματισμούς των Κίτσιου και Κωνσταντινίδη , που δημιουργούν θέμα στην δεξιά πλευρά: «Είναι πρόβλημα οι τραυματισμοί. Έχουμε όμως τους παίκτες για να αντικαταστήσουμε τους απόντες, ειδικά τώρα που θα παίξουμε εφτά με οχτώ παιχνίδια ανά τέσσερις μέρες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά διαθέτουμε αρκετούς παίκτες για να τα καταφέρουμε. 

Επίσης ο Κίτσιου θα απουσιάσει μόνο 7 μέρες, οπότε θα είναι σύντομα μαζί μας. Ο Λέοβατς είναι έτοιμος, όπως και ο Αντόνις , ενώ έχουμε τους Ροντρίγκες και Ζάιρο που μπορούν να παίξουν στα άκρα. Όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Τσίμιροτ θα απουσιάσει λίγο ακόμα καθώς έχει κάποια προβλήματα, αλλά ελπίζω να μπει την επόμενη εβδομάδα»

Για τον Ηρακλή και το τι περιμένει από την ομάδα του να παρουσιάσει για να πετύχει τον στόχο της: «Γνωρίζω την αντίπαλη ομάδα. Είδα πολλά παιχνίδια τους. Είναι μία καλή και συμπαγής ομάδα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, που δημιουργεί ειδικές συνθήκες. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε την Κυριακή, θα πάμε εκεί για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να τα καταφέρουμε. Παίζουμε πάντα το ίδιο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, πράγματα που κάνουμε συνήθως. Δεν θα αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.