Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο 17/10/2015, στις οκτώ και μισή το βράδυ (20:30), ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Παρασκευή 09/10 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, ή έως την εξάντλησή τους. Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (olympiacos.org) από την Παρασκευή 09/10 από τις 13:00 έως την εξάντλησή τους. 

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού emailσυναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας. 

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 35€, 55€, 200€ (VVIP).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.