Header Ads

Header ADS

Ηρακλής: Ανανέωσε ο Λουκίνας

Στα γραφεία της Μίκρας βρέθηκε ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος, αφού τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της ΠΑΕ, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή, μέχρι το 2018. Τόσο ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Ηρακλή την περασμένη σεζόν με 15 τέρματα, όσο και ο πρόεδρος αλλά και ο προπονητής της ομάδας, εμφανίστηκαν χαρούμενοι και ανακουφισμένοι από την αίσια έκβαση του θέματος.

Ο Γιάννης Λουκίνας, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε: «Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τον προπονητή για την στήριξή τους προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος καλό όλα καλά. Θα είμαι 100% προσηλωμένος για να βοηθήσω την ομάδα.»

Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έδειξε βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και όπως σε κάθε αγώνα θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες με τον ΠΑΟΚ, θέλω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η μέρα, καθώς έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την ανανέωση για τα επόμενα 3 χρόνια με τον Γιάννη Λουκίνα. Ο παίκτης αυτός, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο του Ηρακλή από τη FootballLeagueστη Superleague, καθώς με τα 15 γκολ που πέτυχε, μας βοήθησε ουσιαστικά να πετύχουμε τον μεγάλο αυτό στόχο. Του εύχομαι και φέτος να πετύχει πολλά γκολ και να μας κάνει περήφανους.»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και για το γεγονός ότι ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια. Κανείς δεν ξεχνά την προσφορά του με τα 15 γκολ πέρσι. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ηρακλή, του εύχομαι να είναι σιδερένιος, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να πετύχει πολλά πράγματα με την ομάδα, ειδικά τώρα που είναι πλέον ανακουφισμένος και πιο απελευθερωμένος με την υπογραφή του συμβολαίου του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.