Header Ads

Header ADS

Βράβευση Ροντρίγκες - MVP 4ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP της 4ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γκάρι Ροντρίγκες του ΠΑΟΚ νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε: «Αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και πιο δυνατός. Είναι ένα σημαντικό βραβείο, είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα.»

Για την θέση που αγωνίζεται: «Μου αρέσει αυτή η θέση. Έπαιζα σ' αυτήν και στις προηγούμενες ομάδες μου. Έχω παίξει και δεξιά, μπορώ να παίξω -γενικά- και στα άκρα. Το σημαντικό είναι να παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, να έχουμε μια καλή απόδοση. Ξέρουμε πως η Ντόρτμουντ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά αν κάνουμε το παιχνίδι μας και παίξουμε καλά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου τα μπάτζετ δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο. Δεν μετράνε τα χρήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.