Header Ads

Header ADS

Euro U17: Ελλάδα - Ισλανδία 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων με την διοργανώτρια Ισλανδία, στο δεύτερό της αγώνα για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε πληθώρα ευκαιριών για να σκοράρει με σημαντικότερη την διπλή ευκαιρία του Γκαργκατζαλίδη μόλις στο 8ο λεπτό. 

Στο 45' ο Φίνσον έδωσε το προβάδισμα στην Ισλανδία, όμως ο Κωστανάσιος έφερε το ματς στα ίσια (65'). Η Εθνική μας συνέχισε να πιέζει, όμως οι προσπάθειες των Ιγκμπινόμπα και Τζοβάρα στο 74ο λεπτό δεν καρποφόρησαν. Ο Λετονός διαιτητής της αναμέτρησης Αλεξάντρς Ανούφριγιεφς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κωστανάσιο, Άντρασον και Τρίγκβασον.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης (74' Αποστολάκης), Χατζηδίμπας, Καμπέτσης (57' Τζοβάρας), Λώλος, Τσιμπούκας, Γκαργκατζαλίδης (70' Ιγκμπινόμπα), Νεοφυτίδης.

Ισλανδία: Μπίρνουσον, Πέτουρσον, Χάουκσον, Κρίστιανσον, Κρίστινσον, Άντρασον (65' Σίγκουρντσον), Φίνσον, Γιόνσον (76' Χλίνσον), Τρίγκβασον (70' Χέιμισον), Αντάλστεϊνσον, Γκούναρσον.

Η Εθνική Νέων χρειάζεται πλέον τη νίκη στον τελευταίο της αγώνα με το Καζαχστάν (27/09, 19:00) ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.