Header Ads

Header ADS

Heracles Almelo - Βέροια 2-1

Την ήττα με 2-1 από την Heracles γνώρισε η Βέροια στην τελευταία φιλική αναμέτρηση επί Ολλανδικού εδάφους. Στο πρώτο ημίχρονο η Heracles είχε μία ανούσια υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε γκολ με τον Zomer. Στην φάση του γκολ ο σκόρερ συγκρούστηκε με τον Perez Lopez, με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να αποχωρεί τραυματίας. 

Στην επανάληψη η Ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και ισοφάρισε με τον Μπαλάφα στο 60ο λεπτό. Όλα άλλαξαν στη φάση του 65ου λεπτού όπου ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη στο Μπαλάφα, με αποτέλεσμα η Βέροια να συνεχίσει το ματς με 10 παίκτες. 

Η Heracles εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και σκόραρε στο 83' με τον Gladon, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η επιστροφή της Βέροιας στην Ελλάδα, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Doorwerth της Ολλανδίας, είναι προγραμματισμένη για αύριο - Κυριακή (02/08).

Βέροια (Γεωργιάδης): Perez Lopez (37' Βασιλειάδης), Malon Aragones (80' Μάνος), Μαραγκός (88' Καρακώστας), Edjenguele, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72' Battion), Γεωργιάδης (64' Ostojic), Arce Latapi (46' Kola), Γιαννούλης (24' Merebashvili / 72' Dolce Neto), Ναζλίδης (64' Youssouf).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.