Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Με Μάνταλο η αποστολή για Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα. Οι Μιγκέλ Κορδέρο και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ ατομικό έκανε και ο Θέσαρ Αρθο που έχει ενοχλήσεις στη δεξιά θωρακική χώρα από παλαιότερο κτύπημα. 

 O Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης επέστρεψε στις προπονήσεις με ειδικό πρόγραμμα. Στην συνέχεια, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδεύσουν στην Ξάνθη για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής στα Πηγάδια (21:30). Στους παίκτες αυτούς συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 11 Μαρτίου ο Πέτρος Μάνταλος.

Οι 21 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης. 

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 11:00 και στην συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη. Κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Ξάνθη για τον αγώνα με την τοπική ομάδα για λόγους τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.