Header Ads

Header ADS

Το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ

Με δύο προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την σεζόν 2015-16. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων, ενώ το απόγευμα έγινε αγιασμός και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση με μπάλα. Απών ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας που έχει περισσότερες μέρες άδεια λόγω της συμμετοχής του στο πρόσφατο Copa America.

Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Αλέξης Δέδες και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη. Παρών ήταν και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Στέργιος Γαντζούλας. Εν όψει της νέα περιόδου μίλησε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας που τόνισε τα εξής:

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια αλλά με δουλειά και αγάπη μεταξύ μας καταφέραμε να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Τα «δύσκολα», όμως, τώρα αρχίζουν. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εντός και εκτός Ελλάδας. Μέχρι την αναχώρηση για την προετοιμασία της Πολωνίας ελπίζω να έχουμε τελειώσει και με τις μεταγραφές, ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δέσει η ομάδα.»

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα, ο προπονητής της ΑΕΚ απάντησε: «Όλα όσα περίμενε από την ΑΕΚ στα χρόνια πριν πέσει κατηγορία: να πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πάντα υψηλοί.»

Όσο για το τι κρατάει και τι αφήνει η ΑΕΚ από τη διετή εμπειρία της στις χαμηλότερες κατηγορίες, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε: «Αυτό που κρατάμε, είναι το πολύ καλό κλίμα στο οποίο δουλέψαμε και σε αυτό το κλίμα θέλουμε να εντάξουμε και τους νέους παίκτες.»

Σε ερώτηση για το αν θα έρθει κάποιο μεγάλο όνομα στην ομάδα, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε με την ατάκα του απογεύματος: «Μα, υπάρχει μεγαλύτερο από το όνομα... Βασικαντωνόπουλος; Ωραία είναι τα μεγάλα ονόματα, αλλά προέχει το σύνολο. Μακάρι να έρθουν καλοί και μεγάλοι παίκτες, αλλά θα πρέπει να ενταχθούν στο σύνολο.»

Την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικά το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών (Πεταυράκης, Ντούνης, Τζανετόπουλος, Γροντής, Σβάρνας, Ζόριτς, Κορδέρο, Ανέστης, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Κρισάντους) και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις στις 8 το πρωί.

Την Τετάρτη Την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικά το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών (Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Βούρας, Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου, Γκάλο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Αρθο) και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις στις 8 το πρωί.

Πρόγραμμα Πέμπτης: 8 π.μ. Σπάτα
Πρόγραμμα Παρασκευής: 8 π.μ. Γκολφ Γλυφάδας και 18:30 Σπάτα
Πρόγραμμα Σαββάτου: 8 π.μ. Σπάτα και 18:30 Σπάτα
Πρόγραμμα Κυριακής: 8 π.μ. Σπάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.