Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι αύριο - Δευτέρα (27 Ιουλίου 2015) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, στις οκτώ το βράδυ (20:00). Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

Α. Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας
Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour
Δ. Καταστήματα Γερμανός
Ε. Πωλητές Easy Pay της Τράπεζας Πειραιώς

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

✔ Θύρα 1: €20
✔ Θύρες 2, 3: €20
✔ Θύρες 5, 6: €15
✔ Θύρες 4, 4α: €10
✔ Θύρα 7: €10
✔ Θύρα 7α: €15
✔ Θύρα VIP 3ου: €50
✔ Θύρα VIP 4ου: €50

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στην θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. 

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.