Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Λοκομοτίβα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (23/07, 20:00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του προσεχούς αγώνα κόντρα στους Κροάτες και περιελάμβανε πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και μίνι δίτερμα. 

Από το πρόγραμμα αποχώρησαν τραυματίες οι Χαρίσης και Νομπόα. Ο μέσος από το Εκουαδόρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Πέμπτη για να εκτιμηθεί η κατάσταση του. 

Ο νεαρός μέσος από την άλλη υπέστη θλάση σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί και αυτός σε μαγνητική την Παρασκευή για να προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του. 

Όσων αφορά το υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Κλάους συνέχισε με ατομικό, ο Γλύκος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και ο Πόζογλου παρέμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχθεί. Ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Λοκομοτίβα στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Κίτσιου, Όλσεν, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γκολάσα, Ρατς, Κάτσε, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης , Πέλκας και Κουλούρης. 

Το πρωί της Πέμπτης η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Τούμπας, όσοι είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν εκεί, ενώ η αποστολή θα μεταβεί στο Makedonia Palace για ξεκούραση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.