Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Τούμπας και της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε κλίμα ευφορίας, εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών μίλησαν στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας. Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα όσα είπαν οι παίκτες του "δικεφάλου"...

Ο Δημήτρης Πέλκας συνδύασε την επιστροφή του στην Τούμπα με γκολ και εξαιρετική εμφάνιση και στάθηκε στο μέλλον του στον σύλλογο: «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο έπακρο να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Κάναμε μία πολύ καλή και πειστική εμφάνιση. 

Ο ΠΑΟΚ είναι καινούρια ομάδα. Η καινούρια φιλοσοφία του προπονητή χρειάζεται χρόνο για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Προσωπικά δεν περίμενα τόσο κόσμο, αλλά το χρειαζόμασταν. Μου έλειψε πολύ αυτή η ατμόσφαιρα και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.»

Από την μεριά του ο Ρόμπερτ Μακ, που πέτυχε δύο όμορφα τέρματα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς την δουλειά Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε. 

Πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ. Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι, στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε.»

Ο Ρόμπιν Όλσεν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επισήμανε την ανωτερότητα του Δικεφάλου στον επαναληπτικό: «Όλα ήταν διαφορετικά σήμερα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Επίσης, όμως, ήμασταν καλύτεροι επιθετικά και αυτό φαίνεται από τα έξι γκολ που πετύχαμε. Όλα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς. Τι να πω για την Τούμπα. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.»

Τέλος, ο Ευθύμης Κουλούρης που με μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας έπεσε στα βαθιά και αγωνίστηκε ως βασικός δήλωσε: «Κλήθηκα αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις προπονήσεις και προσπάθησα να μπω στο κλίμα. Μέρα με τη μέρα μάθαινα περισσότερα, είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να βοηθήσω και ελπίζω να δώσω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν. 

Έχουμε νέο προπονητή πρέπει να τον ακούσουμε για να περάσει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι αρχή ακόμη, συνεχίζουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Είμαι μόνο μία εβδομάδα με την ομάδα. Είναι νωρίς να πω πολλά, αλλά βλέπω πειθαρχία και ευχάριστο κλίμα κι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. 

Πιστεύω ότι είδα πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι κοντά οι γραμμές και να βλέπουμε την συνέχεια πιο θετικά. Ότι έγινε, έγινε και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε αλλού το μυαλό μας, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.