Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός: "Σας περιμένουμε"

Ανακοίνωση για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπριζ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση στην προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο την Μπριζ που οδήγησε στην εξάντλησή τους σε χρόνο-ρεκόρ. 

Αύριο το βράδυ, το ιστορικό μας γήπεδο θα ξεχειλίζει από το πάθος και την αγάπη μας για το Τριφύλλι και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους για την έγκαιρη προσέλευση στο «Απ. Νικολαΐδης» που θα διευκολύνει την ομαλή ροή εισόδου στο γήπεδο και θα αποτρέψει τις καθυστερήσεις. 

Επίσης, η κόσμια συμπεριφορά μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είναι σοβαρό ζήτημα για την αυστηρή UEFA που σε θέματα ρατσιστικών σχολίων, καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων είναι απόλυτα αρνητική με βαρύτατες ποινές για κάθε Club. 

Εμείς, που έχουμε ταξιδέψει "στα πέταλα ολόκληρη της γης", γνωρίζουμε από ευρωπαϊκές μάχες και θα είμαστε συνεπείς, δίνοντας δύναμη στην ομάδα μας να πετύχει τον στόχο. Ερχόμαστε από νωρίς στο γήπεδο, στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και κρατάμε την πράσινη σημαία ψηλά. Σας περιμένουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.