Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός - Άρνεμ 10-0

Την πρώτη του νίκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 σημείωσε χθες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε της Άρνεμ με 10-0, χάρη σε χατ τρικ του Μπεργκ, δυο γκολ των Πέτριτς - Κλωναρίδη κι από ένα των Καλτσά, Καρέλη, Λουντ, σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. 

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων έγινε εμφανής από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Εκεί όπου οι "πράσινοι" φρόντισαν να πετύχουν... έξι τέρματα με τα πέντε εξ αυτών μάλιστα σε διάστημα 10 λεπτών κι ενώ είχαν προηγηθεί επίσης αρκετά νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου άλλαξε όλη την 11άδα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στους Ολλανδούς. Ακόμα κι έτσι, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν κατέβασε ταχύτητα και πέτυχε τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα, ενώ ο Καρέλης είδε το αριστερό κάθετο δοκάρι να του στερεί τη δυνατότητα να σκοράρει εις διπλούν. Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο των Καλτσά, Λουντ και Βέμερ με το "τριφύλλι", με τους δυο πρώτους να σκοράρουν κιόλας.

ΣΚΟΡΕΡ: Πέτριτς (12', 36'), Καλτσάς (30'), Μπεργκ (32', 34', 40'), Κλωναρίδης (53', 87'), 7Καρέλης (79'), Λουντ (80')

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46' Κοτσόλης), Μπούρμπος (46' Βέμερ), Τριανταφυλλόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μαρινάκης (46' Κουτρουμπής), Νάνο (46' Χουχούμης), Αγγελόπουλος (46' Λαγός), Ζέκα (46' Δώνης), Καλτσάς (46' Λουντ), Νίνης (46' Ατζαγκούν), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Καρέλης).

ΑΡΝΕΜ: Τέζελ, Ελ Μάλκι, Ελιάναν, Κολφ, Ασάνι, Άτες, Φορ, Φλορ, Κοπόλσε, Χότακ, Ουμπέργκεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.