Header Ads

Header ADS

Οι διαπιστεύσεις για το Παναθηναϊκός - Κλαμπ Μπριζ

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εντός έδρας αγώνα Panathinaikos - Club Brugge (28/07) ν' αποστείλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα (την οποία θα βρείτε κάνοντας click ΕΔΩ), αυστηρά έως την Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 15:00.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

Κάθε μέσο θα συμπληρώνει την φόρμα μία φορά, αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο της όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων που επιθυμούν να διαπιστευτούν, χωρίζοντάς τα με ένα σημείο στίξης (κόμμα ή τελεία). Οι δημοσιογράφοι υποχρεούνται την ημέρα του αγώνα να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί, την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους για την διασταύρωση των στοιχείων της διαπίστευσης.

Σε αντίθετη περίπτωση, η γηπεδούχος ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να μην τους επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο -και πάντοτε σε συνάρτηση με την διαθεσιμότητα που υπάρχει- έχουν ως εξής:

→ Αθλητικές Εφημερίδες: μέχρι 4
→ Πολιτικές Εφημερίδες: μέχρι 2
→ Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: μέχρι 2
→ Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: μέχρι 3
→ Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1
→ Sites: μέχρι 2

Μη αθλητικά sites, ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα και άλλα έντυπα θα διαπιστεύονται μόνο εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα. Οι αθλητικές εφημερίδες που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων δικαιούνται 1 διαπίστευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.