Header Ads

Header ADS

Locomotiva - ΠΑΟΚ 2-1 (videos)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας από την Locomotiva στην Κροατία. Στο φινάλε "έσωσε" την παρτίδα ο Μακ. Η ενημέρωση για το ευρωπαϊκό ματς του "δικεφάλου" μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Η αφόρητη ζέστη δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Ίγκορ Τούντορ να διαχειριστούν τις φυσικές τους δυνάμεις, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ μπήκε με σχετικά καλό ρυθμό, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις πρώτες μεγάλες φάσεις με Μακ και Κίτσιου , που έχασαν ανεπανάληπτα τετ α τετ. 

Η τύχη όμως ήταν προφανώς με τους Κροάτες, που άνοιξαν το σκορ στο 30′ με τον Κολάρ και παρότι ο ΠΑΟΚ έχανε ευκαιρίες και έμπαινε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, βρέθηκαν να προηγούνται και με 2-0 στην εκπνοή με κεφαλιά του Αντριάσεβιτς. 

Η επανάληψη είχε άλλη εικόνα. Με το 2-0 η Λοκομοτίβα έκλεισε τους χώρους και έψαξε τις αντεπιθέσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχισε το μπαράζ των χαμένων ευκαιριών. Η κούραση έγινε πιο εμφανής για τον Δικέφαλο και η απογοήτευση από τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες μεγαλύτερη. 

Τελικά ο Μακ ήταν αυτός που εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και έδωσε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διατηρήσει τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση, με ένα όμορφο γκολ στο 90′. Ωστόσο φαίνεται ότι και στο ματς της Τούμπας ο Δικέφαλος θα έχει να αντιμετωπίσει μια καλή και αξιόμαχη ομάδα. Οι συνθέσεις:

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα, Σόβσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Αντιγιάσεβιτς, Λέκο, Μάριτς (73′ Μίσιτς), Κολάρ (65′ Ντόλεζαν).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Σκόνδρας (79′ Ρατς), Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (61′ Μαντούρο), Μακ, Κάτσε, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68′ Μυστακίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.