Header Ads

Header ADS

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3 (video)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Λεβαδειακό με 3-1, εκτός έδρας, στο τέταρτο φιλικό ματς που έδωσε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και πρώτο στην Ελλάδα. Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ νωρίς, χάρη σε μια «οβίδα» του Μιλιάζες, ενώ ο Δώνης στάθηκε άτυχος δυο λεπτά αργότερα αφού το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιντώντα. 

Μάλιστα, την ίδια… τύχη είχε στο 16’ και το μακρινό σουτ του Μαχαίρα... Λίγο πριν την ανάπαυλα, ωστόσο, ο Καλτσάς με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουντ από δεξιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» πέτυχαν το 2-1 με το... καλημέρα, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουντ, ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το σουτ, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και ο Πέτριτς σκόραρε με προβολή. 

Το ωραιότερο γκολ του ματς σημειώθηκε επτά λεπτά πριν την λήξη, όταν ο Μαρινάκης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Καρέλης με «καρφωτή» κεφαλιά από κοντά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μοσχονά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα! Ο Σάντσεθ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για ένα ημίχρονο.

ΣΚΟΡΕΡ: 12' Μιλιάζες / 43' Καλτσάς, 47' Πέτριτς, 83' Καρέλης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας (58' Μοσχονάς), Αποστόλου (70' Σταματάκης), Μάντζιος (75' Χατζηλάμπρος), Μπρούνο, Κώτσιος (58' Μάγκας), Μιλιάζες (76' Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (66' Μαρινάκης), Λαγός (46' Σάντσεθ), Λουντ, Δώνης (70' Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (81' Τζανουλίνος), Καλτσάς (72' Καρέλης), Πέτριτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.