Header Ads

Header ADS

Η Κλαμπ Μπριζ αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Η Κλαμπ Μπριζ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, με το πρώτο ματς να πραγματοποιείται στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "πρασίνων", Τάκης Φύσσας, αναφερόμενος στα παιχνίδια με την βελγική ομάδα δήλωσε στο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά θα βρούμε στον δρόμο μας μια ομάδα από το Βέλγιο... Προχωράμε πάρα πολύ σοβαρά, ο Παναθηναϊκός άλλωστε προετοιμάζεται από την αρχή της σεζόν για αυτά τα ματς. Μάθαμε τον αντίπαλο μας σήμερα και πλέον θα μπορέσουμε να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα για να τον αντιμετωπίσουμε. Την περυσινή χρονιά δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, ελπίζουμε φέτος αυτό να αλλάξει!»

Από την πλευρά του ο προπονητής του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, τόνισε αναφορικά με την κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ: «Καταρχήν, ήταν μια κλήρωση όπου και οι πέντε αντίπαλοι θα ήταν δύσκολοι. Η Μπριζ είναι μια ομάδα που πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά του Europa League, κέρδισε το Κύπελλο Βελγίου, ενώ τερμάτισε και πρώτη στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Αναμφίβολα είναι μια ομάδα με ποιότητα, παίξαμε πρόσφατα και ένα φιλικό μαζί της όπου την είδαμε… Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια και σίγουρα θέλουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.