Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Η αποστολή της Στοκχόλμης

Την τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους έκανε την Τρίτη ο Ατρόμητος στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για την Στοκχόλμη εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ για την Γ' προκριματική φάση του Europa League. 

Την αποτελούν είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Μαζαράκη» κι εμψύχωσαν με συνθήματα την ομάδα του Περιστερίου. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη στις 09:00 και θα αναχωρήσει για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς η πτήση τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Οι φίλοι που θα συνοδέψουν την ομάδα θα πρέπει να βρίσκονται στις 09:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να κάνουν check in (γκισέ 9-11). H ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 (τοπική ώρα), στο γήπεδο Friends Arena που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Μία ώρα νωρίτερα (18:00 τοπική) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.