Header Ads

Header ADS

Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός 3-2 (φιλικό)

Ένα δυνατό φιλικό τεστ έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετώπισε τη Φενερμπαχτσέ στο πρώτο ματς του Afyon Cup 2015, όπου γνώρισε την ήττα με 3-2. Στο πρώτο ματς του Afyon Football Fest 2015, όπως είναι ο πλήρης, επίσημος τίτλος του τουρνουά στο Αφιονκαραχισάρ, όπου ο Ολυμπιακός συμμετέχει, ο Σίλβα παρέταξε τους "ερυθρόλευκους" με διάταξη 4-2-3-1. 

Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος και Μαζουακού. Ο Ζντιέλαρ με τον Μπουχαλάκη ήταν στον άξονα οι δύο «κόφτες» και μπροστά τους την τριάδα αποτελούσαν οι Πάρντο (δεξιά), Ντουρμάζ (αριστερά) και Φορτούνης (δεκάρι στον άξονα). Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φράνκο Χάρα.

11' 1-0 Σέντρα του Ντιέγκο από δεξιά, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε και ο Σο με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ρομπέρτο κι άνοιξε το σκορ.

27' 1-1 Ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (ανατροπή του Χάρα εντός περιοχής από τον Βολκάν) και ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό.

32' 2-1 Προβάδισμα ξανά για την Φενέρ με κοντινό "σκαστό" σουτ του Φερναντάο, έπειτα από χαμένη προσπάθεια του Σο (τον νίκησε ο Ρομπέρτο).

65' 3-1 Ο Σενέρ έβγαλε την σέντρα και τον Ουιγκάρα με κεφαλιά σκόραρε.

89' 3-2 Στην κόντρα ο Ντοσεβί έδωσε στον Ντομίνγκεζ κι αυτός με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 3-2.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Χασάν Αλί, Άλβες, Κιάερ, Γκογκάν, Σόουζα, Τοπάλ, Νάνι, Ντιέγκο, Σο, Φερναντάο

Αγωνίστηκαν και οι Μεϊρέλες, Ερκίν, Μπα, Χόλμεν, Κάντλετς, Στοχ, Σενέρ, Ουιγκάρα, Κράσιτς, Αρκάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χάρα

Αγωνίστηκαν και οι Σαλίνο, Κασάμι, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ, Τζανδάρης, Κολοβός, Ολαϊτάν


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.