Header Ads

Header ADS

Εγγραφές νέων μελών στον ΠΣΑΤ

Οι εγγραφές νέων μελών στον ΠΣΑΤ, απασχόλησαν την σημερινή (16/7) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και μετά από σχετική επίσης ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής εγγραφών, εγγράφονται στη δύναμη του ΠΣΑΤ:

Ως Τακτικά Μέλη:
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χρήστος (Eurosport Hellas)
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ Παναγιώτης (Redplanet.gr)
ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ Βασίλειος (Sportday)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελένη (TRT)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ανάργυρος (Εκδόσεις Παπανικολάου)
ΠΕΓΙΟΣ Γεώργιος (Θεσσαλία)
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος (Sport FM)
ΡΑΛΛΗΣ Χρήστος (Ελεύθερος Τύπος)
ΣΤΕΦΑΝΟΥ Παναγιώτης (NOVA)
ΤΣΙΑΜΗΣ Βασίλειος

Ως Δόκιμα Μέλη:
ΑΛΟΪΖΟΣ Μύρων (Γαύρος)
ΑΞΕΝΙΔΟΥ Αλεξάνδρα (Sportday)
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος (Πατρίς Πύργου Ηλείας)
ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (Sport FM)
ΚΥΡΙΑΖΗΣ Χρηστάκης (Ελεύθερος Τύπος)
ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ Γεράσιμος (Sportday)
ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ Παναγιώτης (Sport FM)

Προτείνεται στην επόμενη Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΤ η εγγραφή του Πελεκάνου Κωνσταντίνου ως Πάρεδρου μέλους του Συνδέσμου. Προτείνεται υπό προϋποθέσεις, η εγγραφή επίσης ως Πάρεδρου μέλους, του Ποτουρίδη Σταύρου. Παραπέμπονται στην περίοδο Δεκεμβρίου 2015 οι αιτήσεις εγγραφής των Σιούτα Θεόδωρου και Χατζάκη Μανώλη λόγω ελλιπών δικαιολογητικών. 

Παραπέμπεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. η εξέταση των αιτήσεων εγγραφής των Παπαδοπούλου Στυλιανής, Τσιμπογιάννη Αχιλλέα, Τσιώκου Νικολάου, Δελαταριώφ Παναγιώτη, Μόσχου Βασίλη, Ντανοβασίλη Λευτέρη, Βροντάκη Γιώργου, Σαρρή Αθανάσιου, Παγώνη Απόστολου. Απορρίπτει την αίτηση εγγραφής του Κύρκου Ευάγγελου, λόγω έλλειψης σειράς δικαιολογητικών. 

Σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 7, παρ.6β), παρέχεται το δικαίωμα στα μέλη του Συνδέσμου προθεσμία ενός (1) μήνα για την υποβολή ενστάσεων επί της εγγραφής ή μη υποψήφιων μελών, από την ημερομηνία ανακοίνωσής τους. Επί των ενστάσεων επιλαμβάνεται το Μικτό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ οι αποφάσεις του οποίου είναι δεσμευτικές για το Δ.Σ. του Συνδέσμου. 

Με την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, τα νέα μέλη εγγράφονται στη δύναμη του Συνδέσμου με ημερομηνία την λήψη αποφάσεων από το Δ.Σ. (16/7/2015) και παραλαμβάνουν την ταυτότητα Μέλους του ΠΣΑΤ, καταθέτοντας στη Γραμματεία του, την προβλεπόμενη συνδρομή (15 ευρώ). 

Σε ότι αφορά περιπτώσεις παλαιότερων αιτήσεων εγγραφής, 19 ακόμη ενδιαφερομένων, το Δ.Σ. επαναβεβαίωσε την απόφαση της Επιτροπής εγγραφών, για προσκόμιση εκ μέρους των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών, ώστε να προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Αποφασίστηκε η καταβολή χρηματικού τέλους ύψους 100 ευρώ, για τις κατατεθημένες ενστάσεις επι των εγγραφών, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό (άρθρο 7 παρ. 6β). Τέλος ο Τσιρτσίκος Ανάργυρος, μετατάσσεται από Δόκιμο σε Τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ, ως ορίζει το Καταστατικό. 

Με άλλη απόφασή του το Δ.Σ. προχώρησε σε αναπροσαρμογή από 01/01/2016, της συνδρομής για την ταυτότητα της AIPS, σε 30 ευρώ όπως ορίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Αθλητικών Συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.