Header Ads

Header ADS

Κλαμπ Μπριζ - Παναθηναϊκός 2-1

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό ματς που έδωσε επί Ολλανδικού εδάφους, με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι "πράσινοι" βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη στο πολύ ωραίο κατέβασμα της μπάλας του Καρέλη, που απέφυγε έναν αντίπαλό του και με πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση των Βέλγων ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Ντιαμπί να βγαίνει τετ α τετ με τον Κοτσόλη και με αρκετή δόση τύχης να ισοφαρίζει.

Στην επανάληψη, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε οκτώ αλλαγές με το ξεκίνημα και άλλες δυο στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Η Μπριζ κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή σχεδόν με το... καλημέρα, καθώς ένα σουτ του Ντε Φο πέρασε κάτω από τα πόδια του Τριανταφυλλόπουλου, αιφνιδίασε τον Αναγνωστόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Θελάντερ, ενώ καταγράφηκε και η πρώτη συμμετοχή του Πράνιτς στα μέχρι τώρα φιλικά του "τριφυλλιού".

ΣΚΟΡΕΡ: 27' Ντιαμπί 49' Ντεφό / 21' Καρέλης

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μπρουσές, Ντε Φό, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ, Μεσέλ, Σίμονς, Βάσκες, Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46' Μαρινάκης), Κουτρουμπής (46' Ταυλαρίδης), Τριανταφυλλόπουλος (75' Θελάντερ), Χουχούμης, Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα (46' Λουντ), Ατζαγκούν (46' Πράνιτς), Πέτριτς (46' Νίνης), Καλτσάς (68' Αγγελόπουλος), Καρέλης (46' Μπεργκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.