Header Ads

Header ADS

Bittolo: "Σπουδαίο κλαμπ ο Ατρόμητος"

Οι πρώτες δηλώσεις του Mariano Bittolo ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (atromitosfc.gr)...

«Μόλις ήρθε η η πρόταση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα ιδιαίτερα επειδή είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα και εξαρχής ήμουν πολύ πρόθυμος να αποδεχθώ. Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο άλμα για την καριέρα μου να έρθω από την Αργεντινή και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος επειδή έχω καταλάβει ότι έχω έρθει σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπου με έχουν αγκαλιάσει οι άνθρωποι του από την πρώτη στιγμή. 

Οι οπαδοί της πρώην ομάδας μου της Κολόν Σάντα Φε είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί κι έρχονται στο γήπεδο διαρκώς ενώ ταξίδευαν παντού μαζί μας για να μας συμπαρασταθούν. Έχω μάθει πως και οι οπαδοί του Ατρόμητου είναι πολύ εκδηλωτικοί και πως ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται και μου αρέσει πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας. 

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δίνω πάντα το 100% σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Σπανό και στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.