Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Επική νίκη στην Στοκχόλμη

Επική νίκη, πιθανά την κορυφαία της ιστορίας του, πέτυχε απόψε στο Friends Arena ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης με σκορ 3-1. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό Ευρωπαϊκό ντεμπούτο, πήρε το τρίτο σερί Ευρωπαϊκό διπλό.

✔ Το 0-1 έγινε στο 3ο λεπτό από σέντρα του Μαρσελίνιο και κεφαλιά του Ναπολεόνι.

✔ Στο 15' από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μαρσελίνιο και σουτ με το αριστερό η μπάλα αναπαύτηκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα των Σουηδών (0-2).

✔ Στο 57' δόθηκε πέναλτι σε βάρος της ομάδας του Περιστερίου σε χέρι του Φυτανίδη. Το εκτέλεσε ο Παβέ, αλλά ο Γκορμπούνοφ έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία και απέκρουσε.

✔ Μείωσε με πέναλτι ο Γκόιτομ σε 1-2 (χέρι Κιβρακίδη).

✔ Στο 79' ο Μαρσελίνιο ανατράπηκε από τον Σάντμπεργκ, κέρδισε πέναλτι και την αποβολή. Ο Ούμπιντες σημάδεψε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΑΙΚ: Κάλγκρεν, Άλεξ, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Πάβεϊ, Μπλόμπεργκ (56' Ελίασον), Ετούχου, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (56' Γκόιτομ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Γοδόι, Ουσέρο, Γκαρσία (74' Έμποου), Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (85' Μπρίτο), Ναπολεόνι (90' Μπάλλας).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.