Header Ads

Header ADS

Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε χθες από τον Άγιαξ με 2-0, στο τρίτο φιλικό ματς που έδωσε επί Ολλανδικού εδάφους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι Ολλανδοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε ωραίο συνδυασμό των Μίλικ και Σενέ και το πλασέ του πρώτου σε τετ α τετ με τον Κοτσόλη, λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα...

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει σε δυο περιπτώσεις, με τις προσπάθειες των Μπεργκ και Πέτριτς ωστόσο να μην καρποφορούν. Αντιθέτως, ο Ελ Γκαζί με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τον Άγιαξ, τρία λεπτά πριν την εκπνοή.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε συνολικά σε δέκα αλλαγές, με τον Πράνιτς να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έπαιξε σε όλο το ματς... Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται η πρώτη συμμετοχή του Στιλ στα μέχρι τώρα φιλικά του «τριφυλλιού», αλλά και το... κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς των δυο ομάδων, στην πλειοψηφία τους -φυσιολογικά- του Άγιαξ!

ΣΚΟΡΕΡ: 33' Μίλικ, 87' Ελ Γκαζί

ΑΓΙΑΞ: Μπερ, Τετέ (77' Ντανκερλούι), Φαν Ντερ Χορν (77' Βισι), Ρίντεβαλντ (77' Σαβαστάνο), Ντιξ (77' Βάρμερνταμ), Μπαζοερ (77' Ντουάρτε), Σένε (77' Μπάκερ), Σινκγκράβεν (77' Ελ Μαχντουί), Μίλικ (77' Κλέμεντ), Κλάασεν (46' Ελ Γκαζί), Μένιγκ (64' Τσέρνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46' Στιλ), Βέμερ (63' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης (46' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής (63' Τελάντερ), Χουχούμης (46' Ατζαγκούν), Λάγος (63' Δώνης), Ζέκα (79' Αγγελόπουλος), Πράνιτς, Λουντ (46' Νίνης), Καρέλης (46' Πέτριτς), Μπεργκ (63' Καλτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.