Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Tα φιλικά της προετοιμασίας

Πέντε φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει να δώσει η ΑΕΚ στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου και είναι τα εξής:

↠ 23 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

↠ 26 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει την Λεχ Πόζναν, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας πίσω από την Λέγκια Βαρσοβίας από την οποία ηττήθηκε και στον τελικό του Πολωνικού κυπέλλου.

↠ 29 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία αγωνίστηκε εφέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ.

↠ 2 Αυγούστου: Θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

↠ 5 Αυγούστου: Τρεις μέρες πριν από το φιλικό με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ και μία μέρα πριν από την αναχώρησή της από την Πολωνία η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πολωνική Μίετζ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Πολωνικού πρωταθλήματος.

Τα τρία από τα πέντε φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Ρεμές, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Το ματς με την Λεχ Πόζναν θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βρόνκι, ενώ για το παιχνίδι με την Χάποελ Τελ Αβίβ δεν έχει ακόμα οριστεί η έδρα, που θα είναι ανάμεσα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και στο Βερολίνο, στο οποίο προετοιμάζεται η Ισραηλινή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.