Header Ads

Header ADS

Το Copa America στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τους αγώνες του Copa America, το οποίο διεξάγεται φέτος στην Χιλή. Η σχετική ενημέρωση του καναλιού:

«Από τις 11 Ιουνίου και το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργανώτριας Χιλής με το Εκουαδόρ ως τον τελικό της 4ης Ιουλίου οι καλοκαιρινές βραδιές θα γεμίσουν με θεαματικό ποδόσφαιρο, όπως αυτό που μόνο στη Νότια Αμερική ξέρουν να παίζουν...

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Μπαρτσελόνα, Μέσι και Νεϊμάρ συναντιούνται ξανά, ως αντίπαλοι αυτή τη φορά, με την Αργεντινή και τη Βραζιλία να αποτελούν όπως πάντα τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Στους διεκδικητές του τίτλου περιλαμβάνονται ακόμη η Ουρουγουάη του Καβάνι, η Κολομβία του Φαλκάο, η οικοδέσποινα Χιλή του Αλέξις Σάντσες και το πάντα ανταγωνιστικό Μεξικό.

Η αρχή των απευθείας μεταδόσεων θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 2:30 με τον αγώνα Χιλή - Εκουαδόρ, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη. Από το Σάββατο και για εννιά ημέρες, ως το τέλος της πρώτης φάσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ζωντανές μεταδόσεις σχεδόν κάθε βράδυ!»

4 σχόλια:

  1. Ωραια θα το δειξει ο ΣΚΑΙ και μετα απο καθε ματς θα βγαινει ο τεραστιος Κυριακος Θωμαιδης και θα καταγγελει τον Μαρινακη που εστηνε τα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφιάλτης σας έχει γίνει ο Θωμαΐδης ή είναι η ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω τον συμπαθω πολυ αυτον τον κυριουλη με το στραβο σαγονι.

    Και κατι επι του θεματος, αν ισχυει αυτο που διαβασα θα το δειχνει τα ματς και το youtube live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως, υπάρχει σχετικό κανάλι στο you tube (https://www.youtube.com/user/CopaAmerica/featured).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.