Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Πολωνία - Ελλάδα 0-0 (videos)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Ανδρών με την Πολωνία, στο φιλικό ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Γκντανσκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καλό πρόσωπο και ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς διεθνείς. 

Η Εθνική απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις την εστία των Πολωνών. Πρώτη φορά στο 16ο λεπτό με τον Κώστα Κατσουράνη, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Μπόρουτς. Στην συνέχεια με τον Νίκο Καρέλη στο 36ο λεπτό, από πάσα του Ταξιάρχη Φούντα, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ. 

Στο 68ο λεπτό με τον Σωτήρη Νίνη το σουτ του οποίου κόντραρε στα πόδια των Πολωνών αμυντικών και έδωσε την ευκαιρία στον Σέζνι να μπλοκάρει. Με τον Φούντα στο 72ο, από πάσα του Κατσουράνη, αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Φάσεις μπροστά στην Ελληνική εστία δημιούργησαν και οι Πολωνοί, που είχαν και δοκάρι στο 41ο λεπτό με τον Μίλικ, αλλά ο Στέφανος Καπίνο τους σταμάτησε στις περισσότερες περιπτώσεις, σε συνεργασία και με τους αμυντικούς.

Πολωνία: Μπόρουτς (46' Σέζνι), Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι (60' Μαζίνσκι), Μπόρισιουκ (86' Σούκαλα), Λινέτι, Ζιελίνσκι (60' Μίλα), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι (60' Πέστζκο), Μίλικ (78' Ρίμπους).

Ελλάδα: Καπίνο (92' Βελλίδης), Βύντρα,Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μόρας, Τζιόλης, Κατσουράνης (92' Σάμαρης), Ταχτσίδης, Φούντας (77' Κολοβός), Νίνης (70' Φετφατζίδης), Καρέλης (60' Μήτρογλου).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.