Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Συνεργασία με το Fantasy Manager Football 2015

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συνεργασία: «Ο ΠΑΟΚ στο Fantasy Manager Football 2015, το παιχνίδι στο οποίο οι οπαδοί μπορούν να έχουν τον ρόλο του προπονητή, manager, αθλητικό και οικονομικό διευθυντή της αγαπημένης τους ομάδας. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και Android και πέρα από τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει αρκετές δημοφιλείς ομάδες όπως η Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Chelsea, FC Porto, SL Benfica, Sporting, FC Schalke 04, SSC Napoli, AS Roma. 

Οι χρήστες ξεκινούν με μια ομάδα και ως σκοπό έχουν να προπονήσουν και να βελτιώσουν το επίπεδο των παικτών τους, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι παίκτες του Fantasy Manager Football 2015 έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν εργαζόμενους, να διαγωνισθούν σε συναρπαστικά τουρνουά ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο και να οδηγήσουν ψηλά την ομάδα τους. 

Τα αποτελέσματα, που βασίζονται στην πραγματικότητα, δίνουν ένα πολύ ρεαλιστικό στοιχείο στο παιχνίδι. Με την 5η συνεχόμενη σεζόν του Fantasy Manager, η εταιρεία From The Bench εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης των επίσημων αθλητικών manager. 

"Η στρατηγική μας εξακολουθεί να είναι η παροχή ενός προϊόντος ποιότητας που θα αναπτύσσεται και θα περιλαμβάνει καινούργια στοιχεία κάθε χρόνο", δήλωσε ο Santiago Pérez, Product owner του From The Bench. 

Η From The Bench είναι μια ισπανική εταιρεία με έδρα το Αλικάντε. Έχει αναπτυχθεί σε μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής λογισμικού Fantasy Manager, με την συνεργασία των καλύτερων ομάδων του κόσμου, όπως οι Real Madrid, Juventus, Borussia Dortmund, AC Milan, AS Roma, Chelsea FC, Liverpool FC, SL Benfica, διαθέτει επίσημο παιχνίδι για το NBA, το NBA General Manager, ενώ πρόσφατα υπέγραψε δύο συμφωνίες με την NFL και MLB. Κατεβάστε το παιχνίδι και παίξτε εδώ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.