Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Οι διαπιστεύσεις με Παναθηναϊκό

Το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή (7 Ιουνίου) στο γήπεδο του Περιστερίου, ανακοίνωσε τα ισχύοντα για τα ΜΜΕ:

↠ Οι δημοσιογράφοι του Γραπτού - Ηλεκτρονικού Τύπου και Τηλεοπτικών Καναλιών (που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα) και που διαθέτουν στην κατοχή τους ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα εισέλθουν από την Θύρα 7Α στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

↠ Οι δημοσιογράφοι των Ραδιοφωνικών Σταθμών πρέπει να υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στο media@atromitosfc.gr ή στο pkatonis@yahoo.gr για θα εισέλθουν από την Θύρα 3.

↠ Oι δημοσιογράφοι του Γραπτού/Ηλεκτρονικού Τύπου που ΔΕΝ διαθέτουν ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στο media@atromitosfc.gr ή στο pkatonis@yahoo.gr για να εισέλθουν από την Θύρα 7Α.

↠ Oι φωτογράφοι θα εισέλθουν από την Θύρα 2 με την προσκόμιση της ταυτότητας τους για να παραλάβουν το ειδικό γιλέκο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων διαπίστευσης λήγει την Παρασκευή (5 Ιουνίου) και ώρα 11:00. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (Θύρα 2) το Σάββατο (6 Ιουνίου) από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 από το σημείο Complimentary Ticket που βρίσκεται δίπλα από την Θύρα 3 του γηπέδου Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.