Header Ads

Header ADS

"Ο Εργοτέλης είναι ΕΔΩ"

Ανακοίνωση των ΠΑΕ και Γ.Σ. Εργοτέλης: « Η ΠΑΕ και ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνονται την ανάγκη να ενημερώσουν τους φίλους της ομάδας για τα παρακάτω:

Σε άμεση συνεργασία με το νομικό μας τμήμα παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη τις υποθέσεις που εκκρεμούν στην Αθλητική Δικαιοσύνη. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα διαφυλάξουμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους κάθε νόμιμο δικαίωμα μας. 

Στην περίπτωση που εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα παραμονής στη Super League, θα συγκληθεί άμεσα Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, μέσω της οποίας θα δρομολογηθούν δίχως χρονοτριβή οι εξελίξεις για την "επόμενη μέρα" της ομάδας. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ΕΔΩ! 

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης τα θεσμικά όργανα και οι διοικητικοί παράγοντες θα παρουσιάσουν τα δεδομένα που συνοδεύουν κάθε λύση για το "αύριο" της ομάδας μας πριν ληφθεί -από κοινού με όσους επιθυμούν να βοηθήσουν- η τελική απόφαση. Κάθε σημαντική εξέλιξη θα συνοδεύεται από επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση του κοινού και κυρίως των Εργοτελιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.