Header Ads

Header ADS

Νησιά Φερόε - Ελλάδα (pregame - videos)

Δυσκολεύτηκε να φθάσει, αλλά βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Τόρσχαβν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών όπου σήμερα το βράδυ (21:45: ΕΡΤ 1) θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φερόε για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Η νίκη είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να διατηρηθούν οι όποιες μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Υπενθυμίζουμε την "γαλανόλευκη" αποστολή: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Κώστας Κατσουράνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Φετφατζίδης, Νίκος Καρέλης, Κώστας Φορτούνης, Ταξιάρχης Φούντας, Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Τασουλής, Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Κολοβός, Σωτήρης Νίνης.

Πιθανότερη ενδεκάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Καρέλης, σε σχηματισμό 4-3-3.






1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Έχουμε να κερδίσουμε από πότε; Μουρμουρίζαμε για Ρεχάγκελ και Σάντος με το μισό - μηδέν και τώρα ξεχάσαμε τι θα πει νίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.