Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Ατρόμητο (video)

20 ποδοσφαιριστές πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Την συγκροττούν οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθεί να πονάει στη μέση, ωστόσο προπονήθηκε και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ που οι ενοχλήσεις στην μέση περιορίζουν την κινητικότητά του. Τόσο ο Κλάους όσο και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι στην λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή και το τεχνικό σε συνεργασία με το ιατρικό team καταβάλλει προσπάθεια να είναι έτοιμοι ν΄αγωνιστούν.

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Σαββίδης που τελείωσαν το ματς της Λεωφόρου με χτυπήματα, γυμνάστηκαν κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμοι, σε αντίθεση με τους Παναγιώτη Γλύκο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, οι οποίοι είναι τραυματίες κι έμειναν εκτός μαζί με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τον Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος πήρε ειδική άδεια (μαζί με πρόγραμμα αποθεραπείας) ν’ αποχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.