Header Ads

Header ADS

H AEK προσκαλεί την Ελληνική οικογένεια

Η οικογενειακή κερκίδα, στην Θύρα 21 του ΟΑΚΑ, αποτελεί μία από τις βασικές καινοτομίες της εφετινής καμπάνιας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας 2015-16.

«Στόχος μας είναι να επενδύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην επιστροφή της Ελληνικής οικογένειας στο γήπεδο σε μία πολύ δύσκολη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε μία σειρά δράσεων που θα μετατρέψουν και πάλι σε απόλαυση την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα» αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο ενημερωτικό της φυλλάδιο.

Προς την κατεύθυνση αυτή η ΑΕΚ ΠΑΕ θα συνεργαστεί στην διάρκεια της σεζόν με την αναγνωρισμένη στο είδος της εταιρία Kidarte (www.kidarte.gr) μαζί με την μέχρι σήμερα χορηγό - εταιρία Pizza Fan προκειμένου να διοργανώσει πρωτότυπα events στο περιθώριο της διοργάνωσης των αγώνων της στην Super League.

Οι τιμές των διαρκείας στη συγκεκριμένη θύρα θα είναι προνομιακές, σε σχέση με το υπόλοιπο γήπεδο, αφού για τον πατέρα θα είναι στα 250 ευρώ, για τη μητέρα στα 200 και για κάθε παιδί άνω των δέκα ετών (μέχρι τα δέκα η είσοδος θα είναι βεβαίως δωρεάν και στην οικογενειακή θύρα) το διαρκείας τιμάται στα 100 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.