Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Χαρίση - Κοροβέση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Χαρίση και του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα είναι τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Παρασκευή στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Χάρης Χαρίσης είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1995 στα Γιάννενα και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και δήλωσε στο paokfc.gr για τη μεταγραφή του:

«Αισθάνομαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είναι η ώρα της ευθύνης για μένα, να αποδείξω ότι έχω τις ικανότητες και την ωριμότητα να καθιερωθώ σ΄έναν μεγάλο σύλλογο.»

Ο Νίκος Κοροβέσης έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1991 στη Χαλκίδα και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο του κέντρου και της επίθεσης. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 87 ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχει σκοράρει 13 φορές κι έχει δώσει 8 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και δήλωσε για τη μεταγραφή του:

«Επιτέλους πέρασε το διάστημα της αναμονής και ξεκινάω με όνειρα καθιέρωσης την προσπάθειά μου στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ καθόλου για την επιλογή μου, όταν σε καλεί ο ΠΑΟΚ απλά δέχεσαι! Ελπίζω να αποδώσει η σκληρή δουλειά που ξεκινάει αύριο και να φανώ χρήσιμος στη νέα μου ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.