Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Διαρκείας και οικογενειακή εξέδρα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2015-16):

Την Δευτέρα στις δώδεκα το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας με το σλόγκαν της νέας χρονιάς, αλλά και την νέα καινοτομία με την επιστροφή της ομάδας στη Super League, που είναι η δημιουργία της οικογενειακής εξέδρας στη Θύρα 21 του Ολυμπιακού Σταδίου με προνομιακές τιμές για τον πατέρα, την μητέρα και τα παιδιά προκειμένου να βρεθούν μαζί στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Μετά την καθιέρωση της μαθητικής κερκίδας στη Θύρα 23 τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ΑΕΚ επενδύει στο στόχο της επιστροφής της οικογένειας στα ελληνικά γήπεδα με προσφορές και δράσεις, που θα ανακοινωθούν αύριο και θα καταστήσουν ιδιαίτερα ελκυστική την οικογενειακή εξέδρα.

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει τις τιμές, τις προσφορές αλλά και τα εκπτωτικά πακέτα για τα διαρκείας της που θα ισχύσουν για την περίοδο 2015-16 με την Ένωση να έχει ολοκληρώσει τον πρώτο στόχο της επιστροφής και να επιδιώκει να επανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πριν από την παρουσίαση θα προβληθεί το βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας 2015-16 με το ΟΑΚΑ να... στέλνει το δικό του μήνυμα σε παίκτες και κόσμο για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης από την αίθουσα Κασσιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου, όπως έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.