Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, στην τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα (27/05) προτίμησε ν’ αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του με πρόγραμμα χαμηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση, 5-2 και παιχνίδια σε μικρό χώρο. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Παναγιώτης Γλύκος. 

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι. Σε ότι αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μολονότι εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά σε δικό του ρυθμό, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. 

Ο Ρόμπερτ Μακ (κάκωση στην μέση) έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί την ημέρα του αγώνα. Οι Εγιάλ Γκολάσα, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Κ. Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.