Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των play off. Το νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Γεωργιάδη είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο 25χρονος αμυντικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, πήρε μέρος στην προπόνηση σε πιο χαλαρό ρυθμό και θ' ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει και έκανε μόνο τρέξιμο, ωστόσο θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το πρωί της Κυριακής (31/05). Σχετικά με τον Ρόμπερτ Μακ, οι πόνοι στη μέση είχαν υποχωρήσει κι ο Σλοβάκος ακολούθησε μέρος της προπόνησης. 

Κανονικά γυμνάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην γάμπα. Εκτός έμειναν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης (μετατάρσιο), Παναγιώτης Γλύκος (ώμος), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (γάμπα) και ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Τζιόλης. 

Στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.