Header Ads

Header ADS

EURO U17: "Το μυαλό μας στην Σκωτία"

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής 8/5 άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. 

Το πρόγραμμα εκγύμνασης δεν ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Αλέξανδρος Κατράνης (ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι). Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την προπόνηση οι Έλληνες διεθνείς χάρισαν μια φανέλα της Εθνικής σε νεαρό Βούλγαρο φίλο της ομάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. 

Το κλίμα στις τάξεις των παικτών είναι ιδιαίτερα θετικό ύστερα από την πολύ καλή απόδοση της πρεμιέρας κόντρα στη Ρωσία, με το μυαλό, ωστόσο, να βρίσκεται ήδη στο κρίσιμο ματς με τη Σκωτία. Αυτό ήταν και το μήνυμα των δηλώσεων του Θοδωρή Μίγγου και του Κώστα Χατζηδίμπα στο epo.gr:

Μίγγος: «Ξεπεράσαμε γρήγορα το άγχος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Ρωσία και μπορέσαμε να παίξουμε στη συνέχεια το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, όμως οι χαμένες ευκαιρίες στο τέλος αφήνουν μια πικρή γεύση. Κομβικό ρόλο στην πορεία μας θα παίξει ο αγώνας με τη Σκωτία. Μια νίκη θα αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης και θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας δίνεται.»

Χατζηδίμπας: «Αποδείξαμε στο πρώτο ματς ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση και ότι μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο σε αυτήν. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη με τη Ρωσία. Όλοι οι αντίπαλοι είναι εξαιρετικοί, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στη Σκωτία.»

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αποθεραπεία το πρωί, ομιλία και video πριν από το γεύμα, καθώς επίσης παρακολούθηση σεμιναρίου της UEFA με θέμα "χειραγώγηση αγώνων". Η προετοιμασία της ομάδας για το δεύτερο ματς του ομίλου ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου 09/05 στο αθλητικό κέντρο Τσερνομόρετς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.