Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται ότι οι Ιωάννης Αλαφούζος και ΠΑΕ Παναθηναϊκός τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις (δηλώσεις μετά τον αγώνα Super League Πανθρακικός-Παναθηναϊκός της 19/4/2015).

2. Κηρύσσει τον βοηθό προπονητή του σωματείου Βατανιακός Αναστάσιο Ιωαννίδη και τον εκπρόσωπο του σωματείου Βατανιακός Γεράσιμο Ποτουρίδη πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο (2) μηνών και στο δεύτερο χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο (2) μηνών (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Βατανιακός-Δωτιεύς Αγιάς της 26/4/2015).

3. Κηρύσσει τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ Θήβα Σεραφείμ Μπατσιάκο πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΑΟ Πύλου-ΑΟ Θήβας της 22/4/2015).

4. Κηρύσσει το σωματείο Άρης πειθαρχικά ελεγκτέο, χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της υποτροπής και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Άρης-Έβρος Σουφλίου της 26/4/2015).

5. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 10-05-2015 μεταξύ των ομάδων Ερμής Κιβερίου και Βύζας Μεγάρων υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο Ερμής Κιβερίου δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

6. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 26-4-2015 μεταξύ των ομάδων Δόξα Ν. Μανωλάδας και Αστέρας Μαγούλας υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο Αστέρας Μαγούλας δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

7. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 03-05-2015 μεταξύ των ομάδων Πανηλειακός και Ανάληψη υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τριών έναντι μηδέν (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο Ανάληψη δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου 2015-2016. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ (200).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.