Header Ads

Header ADS

Καπετάνος: "Ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση"

«Στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου με την ομάδα μου» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στης ιστοσελίδα της Super League o Παντελής Καπετάνος. Ο επιθετικός της Ξάνθης αναφέρεται στις δύο καλύτερες σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Οι καλύτερες χρονιές μου ήταν με την Steaua και την Cfr Cluj όπου αναδείχθηκα και με τις δυο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα στεφθήκαμε και πρωταθλητές» και τονίζει ότι: «η Ξάνθη είναι ένα στολίδι για την πόλη». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερώτηση από τον Γιάννη Καρτάλη
Διανύοντας το 31 έτος της ηλικίας σου, ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον σου στο ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα; Θα ήθελες να παίξεις ξανά στο εξωτερικό ή θα προτιμούσες να παραμείνεις στην Ξάνθη; Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης. Στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση με προτεραιότητά μου το εξωτερικό.

Ποιες είναι οι βλέψεις σου για τον τελικό του κυπέλλου; Υπάρχει άγχος; Όταν είσαι στον τελικό μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Άγχος υπήρχε μόνο στο 2ο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τώρα είναι μόνο ένα ματς και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της σεζόν με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Πως προετοιμάζεστε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση; Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό είναι ίδια με όλα τα υπόλοιπα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας, για μας τους ίδιους. Είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι και παράλληλα ένα καλό τεστ πριν τον τελικό.

Ερώτηση από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο
Πως κρίνεις την φετινή αγωνιστική παρουσία της Ξάνθης; Συγκρίνοντας με την περσινή χρονιά που η ομάδα τέτοια εποχή διεκδικούσε τη σωτηρία της στα μπαράζ, μπορούμε να πούμε πως η φετινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Αν και θα μπορούσαμε και στο πρωτάθλημα να είμαστε ακόμα πιο ψηλά.

Ερώτηση από τον Μάνο Γερακίδη
Θεωρείς ότι η φετινή σεζόν είναι μία από τις καλύτερες στην ποδοσφαιρική σου καριέρα; Οι καλύτερες χρονιές μου ήταν με την Steaua και την Cfr Cluj όπου αναδείχθηκα και με τις δυο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα στεφθήκαμε και πρωταθλητές.

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της καριέρας σου; Η καλύτερη στιγμή μέχρι τώρα ήταν τα δύο πρωταθλήματα στη Ρουμανία και η συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο το 2010 στην Αφρική. Η χειρότερη θα έλεγα ότι είναι όλοι οι τραυματισμοί που είχα στην πορεία της καριέρας μου.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της Ξάνθης; Να είναι κοντά στην ομάδα, να έρχονται στο γήπεδο γιατί η Ξάνθη είναι ένα στολίδι για την πόλη.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω με την οικογένειά μου.

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.